Last van stress? Bang voor een burnout-in-wording? Interesse in GRATIS coaching?

Momenteel specialiseer ik me verder als coach door een verdiepend opleidingstraject ‘stress- en burnoutcoach’ te volgen. Een ontzettend boeiend coachingdomein, waarvan ik bij elke opleidingsdag nog meer geloof dat de vaardigheden die ik leer, in héél sterke mate andere mensen kunnen helpen in het vinden van balans in hun leven.

Dus denk je: Ok, nu is het genoeg! Ik ervaar té veel stress en druk en ik wil dit nu ook écht veranderen en aanpakken! Dan is stress- en burnoutcoaching misschien wel iets voor jou? Momenteel ben ik op zoek naar 2 coachees die ik gratis zal begeleiden. Waarom gratis, zou je denken? Ik ben ervan overtuigd dat ook ik heel veel zal leren uit deze eerste 2 trajecten als stress- en burnoutcoach, en daarom is het gratis voor jou! Je mag er uiteraard wel op rekenen dat je professioneel gecoached zal worden! Kijk gerust eens rond op mijn website om mijn ervaring als coach te bekijken.

Wat moet je doen? Stuur mij een mailtje of bel me eens. Ik wil graag in grote lijnen van je weten wat je huidige situatie is en wat je met deze coaching wil bereiken. Je vindt mijn contactgegevens onder de tab ‘contacteer mij’.